joi, 29 noiembrie 2012

Stagiu Aikido Miles Kessler - 14-16 Decembrie 2012


Stagiu Aikido cu Miles Kessler
·          
Asociatia Aikido pentru toti organizeaza in 14-16 Decembrie 2012 Stagiul de Aikido condus de Sensei Miles Kessler (5 dan Aikikai). 
http://aiki4all.com/stagiu_miles_kessler.html#
Miles Kessler Sensei Miles Kessler este profesor de Aikido (5 Dan, Aikikai), de meditatie Vipassana si de Practica Integrala. A studiat si este adeptul atit al scolii traditionale de Aikido “Iwama” cit si al scolii de meditatieVipassana din Burma. 
Aikido

Miles a locuit in Japonia 8 ani, unde s-a antrenat la faimosul dojo Iwama, sub indrumarea lui Morihiro Saito Sensei, servind timp de un an ca “uchi-deshi” in Iwama dojo A inceput sa predea aikido pe cand era in Japonia si a predat apoi in Asia, Noua Zeelanda, Europa, Est-ul mijlociu si Statele Unite. Din 2005 Miles locuieste si preda in Israel. Miles este fondatorul“Aikido Without Borders”, o organizatie non-profit dedicata combaterii violentei prin intermediul unor programe pentru copii in comunitatile dezavantajate din Israel si Palestina. In 2009 Miles a fondat 
Integral Dojo – Tel Aviv, un centru dedicat sustinerii persoanelor si culturii in care acestea traiesc, pentru dezvoltare si integrare prin practici care implica mintea, corpul, inima si spiritul. 
Meditatia Vipassana

Miles este practicant al meditatiei Vipassana in traditia Mahasi din Burma, din 1995. A trait in Centrul International de Meditatie Panditarama timp de 2 ani, practicand sub indrumarea instructorului sau Sayadaw U Pandita. In 2005 Miles a finalizat pregatirea in Vipasana in traditie Mahasi sub indrumarea lui Sayadaw U Vivekananda la Centrul de Meditatie Panditarama Int. din Lumbini, Nepal. Miles conduce deseori seminarii de 
aikido, sedinte de meditatie si workshop-uri de Practica Integrala in Israel, Europa si Statele Unite.


http://www.akban.org/wiki/Main_Page#Weapon_Aikido_techniques

http://www.theintegraldojo.org

http://www.youtube.com/watch?v=lPS25vz7--g&feature=results_main&playnext=1&list=PLC5CA39192F0FC526

http://www.youtube.com/watch?v=VJcFXwGtScQ

http://www.youtube.com/watch?v=tKz7l66Qe_k&feature=related

http://blog.aikidojournal.com/2011/10/24/interview-with-miles-kessler-sensei-of-aikido-without-borders-by-tom-collings/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu